teplomer web

Zubní ordinace SZZ Krnov v Rýmařově se pokusí přijmout většinu zájemců

Dobrou zprávu pro všechny, kteří koncem minulého roku v Rýmařově vyplnili předregistrační formulář do nové zubní ordinace SZZ Krnov, má ředitel nemocnice MUDr. Ladislav Václavec, MBA. Postupně by měla být přijata většina pacientů.

banner nemocnice

„Celkem jsme v průběhu jednoho dne přijali 1374 papírových a 807 elektronických žádostí o předregistraci. Původně jsme oznámili, že naše ordinace přijme 1000 žádostí, které z celkového počtu vylosujeme. Tím, že se nám podařilo pro Rýmařov zajistit dalšího zubního lékaře, dostane do konce února potvrzovací zprávu o úspěšném přijetí předregistrace většina zájemců. Vyřazeni budou pouze ti, kteří již stomatologa mají,“ uvedl ředitel a senátor Ladislav Václavec.
Všem zájemcům, jejichž registrace byla přijata, dá nemocnice vědět dle předchozích informací do konce letošního února. Dle ředitele nemocnice obdrží první pacienti pozvánku ke vstupní prohlídce v druhé polovině ledna. „Žádáme všechny zájemce o trpělivost. Pacienti musí být nabíráni postupně, jelikož řada z nich neměla zubaře několik let. To znamená, že po vstupní prohlídce je nastaven léčebný plán, který spočívá i v několika návštěvách ordinace,“ upozornil ředitel Václavec.
Vedení nemocnice zároveň vyzývá širokou veřejnost, aby se k personálu ordinací chovala slušně. „Naše týmy v nově vznikajících a fungujících ordinacích nejsou zodpovědné za to, že lidé neměli dlouhodobě stomatology. Naše zdravotní sestry nemohou celý den protelefonovat s pacienty, kteří zoufale hledají zubaře, ale musí být k ruce zubařům u křesel. Přestože není povinností nemocnic provozovat zubní ordinace, děláme maximum pro to, aby měl každý člověk na Krnovsku a Bruntálsku zubaře. Děkujeme všem za pochopení situace a slušné chování k našim zdravotníkům,“ dodal senátor Ladislav Václavec.

Ordinace SZZ Krnov v Rýmařově po dořešení administrativních úkonů začne ošetřovat první pacienty.

Ordinace SZZ Krnov v Rýmařově po dořešení administrativních úkonů začne ošetřovat první pacienty.

Kontakt

Město Rýmařov
náměstí Míru 230/1, 795 01  Rýmařov
Telefon: 554 254 100 | tel. seznam


E-mail: podatelna@rymarov.cz
Datová schránka ID: 7zkbugk
Číslo účtu: 19-1421771/0100


IČ: 00296317
DIČ: CZ00296317

Úřední dny a hodiny

 Pondělí: 8:00 – 11:30    12:30 – 17:00
 Úterý: dle předchozí domluvy
 Středa: 8:00 – 11:30    12:30 – 17:00
 Čtvrtek: dle předchozí domluvy
 Pátek: dle předchozí domluvy
   
 Prohlášení o přístupnosti
 

  fbig 

Jednotlivá pracoviště