teplomer web

Mobilní rozhlas

Město Rýmařov si dalo za cíl zlepšit a zkvalitnit komunikaci s občany. Jedním z nástrojů, jak občany a návštěvníky města informovat o kulturním a sportovním dění ve městě, upozorňovat na poruchy či výpadky energií, informovat o připravovaných opravách a uzavírkách silnic nebo rychle varovat v případě blížícího se nebezpečí, je Mobilní rozhlas. Mobilní rozhlas současně umožňuje občanům vyjadřovat se v nejrůznějších anketách týkajících se života ve městě a také rychle a jednoduše  upozornit na nepořádek, černé skládky, poškození veřejného majetku a další věci, které je možno zlepšit.

 

Komunikační modul Mobilní rozhlas však pro své fungování potřebuje dobrovolně poskytnuté kontaktní údaje na občany, kteří ve městě Rýmařov bydlí, pracují, podnikají, jezdí sem odpočívat a trávit volný čas. Na oplátku budou registrovaní uživatelé zdarma dostávat informace, které je zajímají,  přímo do svého mobilu nebo e-mailu.

Jak se registrovat?

Můžete si sami vybrat, který z následujících způsobů je pro Vás nejlepší:
1.) Stáhněte si do svého chytrého telefonu mobilní aplikaci Zlepšeme Česko – Mobilní rozhlas (pro iOS a Android) a zaregistrujte se.

app Android app IOS
QR android QR IOS

2.) Registrujte se na webové stránce https://rymarov.mobilnirozhlas.cz/.

3.) Vyplňte registrační leták a předejte ho na podatelně Městského úřadu Rýmařov (náměstí Míru 1).

Veškeré poskytnuté údaje jsou samozřejmě chráněny v souladu s obecným nařízením o ochraně osobních údajů (GDPR) a registraci je možno kdykoli změnit nebo ji zcela zrušit a kontaktní údaje nechat smazat.

Pojďte se zapojit do dění v našem městě a pomoci nám dále ho zlepšovat a přizpůsobovat Vašim potřebám! Budeme se těšit na naši vzájemnou spolupráci.

Kontakt

Město Rýmařov
náměstí Míru 230/1, 795 01  Rýmařov
Telefon: 554 254 100 | tel. seznam


E-mail: podatelna@rymarov.cz
Datová schránka ID: 7zkbugk
Číslo účtu: 19-1421771/0100


IČ: 00296317
DIČ: CZ00296317

Úřední dny a hodiny

 Pondělí: 8:00 – 11:30    12:30 – 17:00
 Úterý: dle předchozí domluvy
 Středa: 8:00 – 11:30    12:30 – 17:00
 Čtvrtek: dle předchozí domluvy
 Pátek: dle předchozí domluvy
   
 Prohlášení o přístupnosti
 

  fbig 

Jednotlivá pracoviště